Για τηλεφωνικές παραγγελίες, καλέστε στο 211.01.35.457 | Remote Support

SimRacing

 

Η εταιρεία δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στον χώρο της προσομείωσης οδήγησης, παρέχοντας πλήρη γκάμα υπηρεσιών και προιόντων για το simracing. Η ενασχόληση με το αντικείμενο πηγάζει κυρίως από το πάθος μας για την οδήγηση καθώς και από το όνειρό μας που είναι το να εισάγουμε κυρίως τα μικρά παιδιά από νωρίς στο χώρο της οδήγησης, φιλοδοξώντας έτσι στο μέλλον να συμβάλουμε στο να χτίσουμε υπεύθυνους και ευσυνείδητους μελλοντικούς οδηγούς. Φυσικά το άλλο μεγάλο κομμάτι είναι και η ψυχαγωγία, μέσω της συμμετοχής σε onlineπρωταθλήματα αγώνων ταχύτητας αυτοκινήτου. Ειδικότερα:

Υπηρεσίες

-        Συμβουλευτική επιχειρηματιών για τον καθορισμό της ανάγκης βελτιστοποιώντας το όφελος και ελαχιστοποιώντας το κόστος υλοποίησης

-        Presalesγια την έρευνα και εύρεση των καλύτερων δυνατών επιλογών

-        Εγκατάσταση και παραμετροποίηση εξοπλισμού

-        Παροχή εκπαίδευσης σχετικά με την χρήση και την συντήρηση του εξοπλισμού

-        Επινοικίαση εξοπλισμού σε εκθέσεις και επιχειρίσεις

Προϊόντα

-        Πλήρη συστήματα προσομείωσης οδήγησης

-        Sim rig με προφίλ αλουμινίου

-        Βάσεις τιμονιού με ανάδραση

-        Περιφερειακά (μεταλικές επεκτάσεις, βοηθήματα, πεντάλια, λεβιέδες ταχυτήτων)

-        Υπολογιστές προσαρμοσμένους στις απαιτήσεις του προσομειωτή

Καλέστε μας άμεσα και θα σας παράσχουμε οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση.

Δέστε τη ζώνη ασφαλείας σας και ετοιμαστείτε μαζί μας να μετατρέψετε τον χώρο σας σε μία πίστα οδήγησης όπου θα μπορείτε εσείς, τα παιδιά σας ή οι πελάτες σας, να οδηγείτε το αυτοκίνητο των ονείρων σας !

 

About RepTec

Η RepTec προσφέρει άμεση τεχνική υποστήριξη με ή χωρίς την παρουσία τεχνικού στο χώρο του πελάτη. Αξιόπιστα, με άριστη εξειδίκευση και οικονομικά.

Keep in Touch

 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 211 01 35 457
 Σαχτούρη 101, Πειραιάς