Για τηλεφωνικές παραγγελίες, καλέστε στο 211.01.35.457 | Remote Support

Μελέτη και Εγκατάσταση Καλωδιώσεων

Σε ένα σύγχρονο περιβάλλον εργασίας γίνεται καθημερινά χρήση πάρα πολλών συσκευών και από πολλούς χρήστες οι οποίοι μοιράζονται τον έλεγχο των συσκευών μέσω δικτύων δεκάδων υπολογιστών. Όπως γίνεται αντιληπτό η χρήση τόσων συσκευών σε ένα γραφείο με δεκάδες υπολογιστές θα μπορούσε να προκαλέσει χάος καλωδίων αν δεν γίνει προσεκτική μελέτη και εγκατάσταση υποδομών σωστής διαχείρισης και τακτοποίησης των καλωδίων. Η RepTec αναλαμβάνει την μελέτη και διαμόρφωση για την εγκατάσταση σωστής διαχείρισης των καλωδίων των συσκευών μιας επιχείρησης η οποία προσφέρει εκτός από το αισθητικό αποτέλεσμα, την εύκολη, γρήγορη και αποτελεσματική συντήρηση των εγκατεστημένων συσκευών.

Εγκατάσταση Καλωδιώσεων 

About RepTec

Η RepTec προσφέρει άμεση τεχνική υποστήριξη με ή χωρίς την παρουσία τεχνικού στο χώρο του πελάτη. Αξιόπιστα, με άριστη εξειδίκευση και οικονομικά.

Keep in Touch

 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 211 01 35 457
 Σαχτούρη 101, Πειραιάς