Για τηλεφωνικές παραγγελίες, καλέστε στο 211.01.35.457 | Remote Support

Συμβόλαια Τεχνικής Υποστήριξης Εταιρειών

Μπορούμε να εγγυηθούμε, με τη γραπτή συμφωνία μεταξύ μας, την αδιάκοπη λειτουργία του συνόλου του ηλεκτρονικού εξοπλισμού κάθε εταιρίας και πιο συγκεκριμένα τα εξής :

Προβλήματα λογισμικού (Software) σε τερματικά – διακομιστές (server).

Προβλήματα υλικού (Hardware) σε τερματικά – διακομιστές (server).

Εγκατάσταση, παραμετροποίηση, συντήρηση τόσο του τοπικού δικτύου (LΑΝ), όσο και των συνδέσεων Internet (WAN).

Μελέτη δομημένων καλωδιώσεων.

Μελέτη, εγκατάσταση, παραμετροποίηση και συντήρηση διακομιστή (server) και των ρόλων του (server roles).

Με τη Σύμβαση Παροχής Υπηρεσιών, εγγυόμαστε τα παρακάτω :

Άμεση επίσκεψη τεχνικού της Εταιρίας μας μετά από την ειδοποίηση σας. Σκοπός μας να μειώσουμε όσο γίνεται το χρόνο μεταξύ της εκδήλωσης του προβλήματος και της επίλυσης του.

Εφόσον είναι δυνατόν (εξαρτάται από το πρόβλημα που παρουσιάζεται), γίνεται η χρήση της απομακρυσμένης βοήθειας, μέσω ειδικού προγράμματος της Εταιρίας μας (περισσότερα εδώ). Με αυτό τον τρόπο, προσφέρουμε άμεση υποστήριξη σε κάθε πρόβλημα.

Προληπτικοί έλεγχοι του εξοπλισμού, έτσι ώστε να προλαβαίνονται δυσλειτουργίες όπου είναι δυνατόν.

Συνοψίζοντας, σήμερα όπου οι ανάγκες μιας επιχείρησης συνεχώς αυξάνονται και ο χρόνος είναι πολύτιμος, έχετε περισσότερο την ανάγκη να βασίζεστε σε εξειδικευμένους ανθρώπους. Η Reptec, σας εγγυάται την αδιάκοπη λειτουργία του ηλεκτρονικού σας εξοπλισμού. Αφήστε εμάς να επισκευάζουμε τα όποια προβλήματα – δυσλειτουργίες παρουσιάζονται έτσι ώστε να μην χάνετε χρόνο με την ενασχόληση σας σε αυτόν τον τομέα.

Δείτε στο ενδεικτικό Πελατολόγιό μας εταιρείες που έχουν εμπιστευθεί τις υπηρεσίες μας.

Συμβόλαια Τεχνικής Υποστήριξης 

About RepTec

Η RepTec προσφέρει άμεση τεχνική υποστήριξη με ή χωρίς την παρουσία τεχνικού στο χώρο του πελάτη. Αξιόπιστα, με άριστη εξειδίκευση και οικονομικά.

Keep in Touch

 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 211 01 35 457
 Σαχτούρη 101, Πειραιάς